Onze diensten

Gevelbekleding

Dakwerken Dirk Vissers

Gevelbekleding

U kunt rekenen op de diensten van Dakwerken Dirk Vissers voor de plaatsing en renovatie van platte daken in Brasschaat en omgeving. Deze dakwerker steekt samen met zijn team de handen uit de mouwen voor u in zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Hij isoleert, renoveert en plaatst alle soorten platte daken. Ook voor ook alle afwerkingen zoals dakrandprofielen en lichtkoepels zit u bij dit gespecialiseerd bedrijf helemaal goed.

Gratis offerte Contacteer ons

Voor nieuwbouw en renovatie

Dakwerken Dirk Vissers plaatst gevelbekleding bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Gevelbekleding beschermt uw gevel tegen alle soorten weersomstandigheden en dat is nodig. De weersomstandigheden kunnen genadeloos inbeuken tegen uw gevel: wind, zon, regen, sneeuw... Dakwerken Dirk Vissers heeft de oplossing hiervoor: professioneel geplaatste gevelbekleding in verschillende materialen. Denk aan hout, cedral sidings, leien en pvc.

Maak een afspraak

Dakwerken Dirk Vissers komt graag eens langs om de beste oplossing voor uw gevelbekleding in Brasschaat te bespreken. Maak dus snel een afspraak met deze vakman. Alles hangt af van wat u precies wenst, dus een uitvoerige bespreking en opmeting is nodig. Dirk geeft in ieder geval graag een woordje uitleg bij alle mogelijkheden en voorziet u van een vrijblijvende en gratis offerte. Zo weet u altijd hoe de vork aan de steel zit.

Contacteer ons nu