Onze diensten

Schrijnwerken

Dakwerken Josefa

Schrijnwerken

Als u op zoek bent naar een vakman die gespecialiseerd is in kwalitatief schrijnwerk in Brasschaat en ruime omgeving, dan kunt u een beroep doen op Dakwerken Dirk Vissers. Deze dakdekker en schrijnwerker is één is gespecialiseerd in buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk. Dat kan gaan van het vervaardigen van trappen, houten vloerbekleding en deuren tot gevelbekleding, terrassen en kapellen.

Gratis offerte Contacteer ons

Binnen- en buitenschrijnwerk

Deze gepassioneerde schrijnwerker is bedreven in zowel buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk. Dakwerken Dirk Vissers werkt met degelijke en stevige houtsoorten zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

  • Binnenschrijnwerk: trappen, vloerbekleding in laminaat/parket, binnendeuren, schouw bekleden
  • Buitenschrijnwerk: gevelbekleding, houten terrassen, dakoversteek, dakkapellen

Een goede schrijnwerker werkt steeds op maat, zo ook Dakwerken Dirk Vissers. Dirk en zijn team meten alles tot in de puntjes op om u duurzaam vervaardigd houtwerk op maat te garanderen.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak voor de plaatsing of herstelling van uw platte daken in Brasschaat of ruime omgeving. Dakwerken Dirk Vissers staat steeds klaar om u een persoonlijke en vlotte service aan te bieden. De opmeting en offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend, dus twijfel niet om te steunen op de expertise en service van dit dakbedrijf.

Contacteer ons nu