Onze diensten

Hellende daken

Dakwerken Dirk Vissers

Hellende daken

Schakel Dakwerken Dirk Vissers in om uw hellende daken in Brasschaat te plaatsen, herstellen of isoleren. Zaakvoerder Dirk gaat samen met zijn professioneel team aan de slag in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dankzij zijn ruime ervaring van meer dan 45 jaar weet hij als geen ander u een duurzaam, stevig en waterdicht dak boven het hoofd te bieden. Hij staat in voor uw volledige project gaande van daktimmerwerken tot en met de afwerking.

Gratis offerte Contacteer ons

Hellende daken met pannen of leien

Dakwerken Dirk Vissers is specialist wat betreft hellende daken. Deze dakdekker plaatst daken met verschillende soorten pannen en leien. Niet alleen dat, bent u bijvoorbeeld van zin uw dak uit te breiden met isolatie, Velux ramen, dakgoten of lood- en zinkwerk, dan weet deze dakspecialist uiteraard ook raad. Tegen een democratische prijs krijgt u een dak dat u voor vele tientallen jaren zal geruststellen. Dat komt omdat Dirk Vissers uitsluitend werkt met kwalitatieve en duurzame materialen. 

Maak een afspraak

Neem snel contact op met Dakwerken Dirk Vissers en maak een afspraak voor de plaatsing van uw hellende daken in Brasschaat of elders in Antwerpen. Deze dakdekker staat u graag bij met een woordje uitleg en voorziet u graag van een offerte die geheel vrijblijvend en gratis is.

Contacteer ons nu