Onze diensten

Platte daken

Dakwerken Dirk Vissers

Platte daken

U kunt rekenen op de diensten van Dakwerken Dirk Vissers voor de plaatsing en renovatie van platte daken in Brasschaat en omgeving. Deze dakwerker steekt samen met zijn team de handen uit de mouwen voor u in zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Hij isoleert, renoveert en plaatst alle soorten platte daken. Ook voor ook alle afwerkingen zoals dakrandprofielen en lichtkoepels zit u bij dit gespecialiseerd bedrijf helemaal goed.

Gratis offerte Contacteer ons

Roofing of Resitrix

U kunt voor de dakbedekking van uw plat dak investeren in roofing of Resitrix. Beide hebben hun kwaliteiten en beiden zijn een duurzame oplossing. The Devil is in the details. Daarom sommen we graag even de verschillen op zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Roofing biedt een perfecte bescherming tegen vocht en valt best mee qua aankoopprijs. Bijkomend voordeel is dat roofing perfect te combineren is met isolatie. Ook met Resitrix heeft u 100% garantie op waterdichte daken. Het merk is tenslotte de absolute top wat EPDM betreft. EPDM is als rubber veel rekbaarder en flexibeler dan roofing en heeft daarom ook een langere levensduur. U betaalt er evenwel een hogere prijs voor.

Weet u nog steeds niet wat te kiezen? Geen probleem. Dakwerken Dirk Vissers staat voor u klaar.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak voor de plaatsing of herstelling van uw platte daken in Brasschaat of ruime omgeving. Dakwerken Dirk Vissers staat steeds klaar om u een persoonlijke en vlotte service aan te bieden. De opmeting en offerte zijn uiteraard geheel vrijblijvend, dus twijfel niet om te steunen op de expertise en service van dit dakbedrijf.

Contacteer ons nu